28 oktober is het zover!

28 oktober is het zover!

Donderdag 28 oktober gaat het dan eindelijk ervan komen. Om 20:30 sta ik in Borne om jullie onder te dompelen in de wereld van liefde en geluk. Ik heb enorm veel nieuwe inzichten dankzij de Corona die ik graag met jullie zou willen delen. Als ik één ding geleerd heb de afgelopen tijd, is dat we kunnen relaxen want nothing is under control!
Gun jezelf een heerlijk avondje uit en laat je verrassen.
Ik verheug mij er enorm op jullie te mogen ontmoeten en naar het oog van de orkaan te mogen brengen waar het vertrouwen, de stilte en de rust is waar wij met zijn allen zo naar verlangen!
Kaarten zijn te bestellen op: https://www.kulturhusborne.nl/Agenda/Mirjam-Spitholt

Heel graag tot dan!

Mirjam

1 Reactie
  • Ingrid Klomberg
    Geplaatst op 12:59h, 07 oktober

    Hallo Mirjam

    Ik zou heel graag een “voorstelling” willen bijwonen maar de afstand is echt té ver (vanuit ‘s-Hertogenbosch). Is er niet een mogelijkheid dat je hier inde buurt een voorstelling geeft ?

Geef een reactie