18 mei, Denekamp: Terugkeren naar de liefde

18 mei, Denekamp: Terugkeren naar de liefde

Wie wil dat nu niet kijken in liefde en vertrouwen in plaats van in angst? Je hele wereld verandert als je deze shift kunt maken. Je ontdekt dat jij de liefde bent. Onze grootste angst is niet dat we niet genoeg zijn. Onze grootste angst is dat we over grenzeloze macht beschikken. Deze wijsheid komt uit een Cursus in Wonderen.

Onze angst houdt ons tegen te schitteren, maar wanneer we liefde omarmen, zullen we dichterbij ons ware zelf komen. Op woensdag 18 mei om 20:00 gaat Mirjam Spitholt jullie onder dompelen in de wereld van liefde en geluk. In een heftige tijd als deze is dat waarschijnlijk meer dan welkom. Mirjam gaat wat geheimen onthullen en jullie inzicht geven over hoe je meer geluk en liefde kunt ervaren. Voor meer informatie kijk op: www.mirjamspitholt.nl

Mirjam Spitholt is de bedenker van het vak Gelukskunde, dat ze doceert aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Daarnaast is ze een veel gevraagd spreekster in het bedrijfsleven, bij zorginstellingen, gemeenten, op scholen en congressen. Haar manier van presenteren kan het best betiteld worden als infotainment; entertainment met een boodschap.
Ze schreef twee boeken getiteld: Wil je gelijk of wil je geluk? (voor volwassenen) &
Vandaag is mijn Lievelingsdag! (voor kinderen van 0-100 jaar)

Bestel hier je kaarten en ik zie je de 18e!

Liefs,

Mirjam!

Geen reactie's

Geef een reactie