Webinar “Gelukkig achter glas, Karel meets Corona”

Webinar “Gelukkig achter glas, Karel meets Corona”

Hallo trouwe fan,

Wat hebben we elkaar al lang niet meer kunnen zien of spreken.. Juist nu er zoveel gebeurd is en Karel misschien wel meer ruimte inneemt dan ooit. Live elkaar zien, zit er nog niet in (ook daar vindt Karel van alles van) maar online dat kan natuurlijk wel.

Ik neem jullie heel graag, dinsdagavond 23 juni, mee naar de plek waar liefde 💕 en geluk 🍀 woont. Dat is voor mij ook niet elke dag even eenvoudig want in een tijd waar niets vanzelfsprekend is, grijpt Karel (de verhalenverteller in ons hoofd) heel graag de macht.

Ik hoop dat je van de partij bent! Je kunt hier je plekje reserveren.

Groetjes,

Mirjam

1 Reactie
  • Huub
    Geplaatst op 13:56h, 10 juni

    Dag Mevrouw Spitholt.

    Graag zou ik willen informeren of uw een speech zou kunnen geven over het leven en over ons 25 jaar kantoor bestaan van Theussing Hypotheken en Verzekeringen RegioBank.
    We hebben begin 2021 ons 25 jaar bestaan. Misschien heel vroeg dat ik me meld maar misschien kunnen we eens hier over bellen

Geef een reactie

X