Webinar ‘Werkgeluk en behoud’ – door Mirjam Spitholt

Webinar ‘Werkgeluk en behoud’ – door Mirjam Spitholt

Hoi allemaal,

ondanks deze gekke tijd mag ik op 16 november een webinar verzorgen tijdens de ‘Mederwerker Centraal Week’. Hieronder staat een korte omschrijving van het webinar en een link om je aan te melden als je mee wilt doen / luisteren. Let op: ditt webinar is bedoeld voor HR-professionals en leidinggevenden in zorg en welzijn. Hopelijk zie ik je daar.

Lieve groet,

Mirjam

——————
Hoe zorg je ervoor als organisatie dat je een goede interne branding hebt en dat je de goede mensen aan je bindt? Kortom, dat je ‘a great place to work’ bent! Tijdens deze online bijeenkomst gaat Mirjam Spitholt, docent Gelukskunde aan Saxion Hogeschool, in op deze onderwerpen. Ook legt ze in haar verhaal uit hoe je als organisatie van werkdruk richting werkgeluk kunt bewegen. Dit webinar valt in de categorie infotainment; entertainment met een boodschap.

Over de spreker
Mirjam Spitholt is docent Gelukskunde aan Saxion Hogeschool. Naast het geven van bedrijfseconomische vakken bij Saxion, heeft ze het vak Gelukskunde ontwikkeld. Met zeer veel plezier geeft ze deze lessen op school aan leerlingen en docenten en verzorgt ze presentaties en trainingen in het bedrijfsleven en de zorgsector in binnen- en buitenland. In 2018 schreef ze het boek: “Wil je gelijk of wil je geluk?”

Voor wie?
Dit webinar is bedoeld voor HR-professionals en leidinggevenden in zorg en welzijn.

Wanneer en hoe?
Het webinar ‘Werkgeluk en behoud’ vindt plaats via ZOOM op maandag 16 november ’20 van 13.30 – 15.00 uur. Er is plaats voor maximaal 100 personen.

Meedoen?
Aanmelden kan hier.

1 Reactie
 • Arno de Bot
  Geplaatst op 11:55h, 11 november

  Hoi Mirjam, graag zou ik bij deze webinar aanwezig zijn. Maar ben eveneens enthousiast als ik de opname hiervan zou mogen beluisteren.
  Ik ben geen leidinggevende maar werk als woonbegeleider bij GGZ Den Bosch. Doordat ik een 3 daagse dieper inzicht bij “de slagersdochters” heb gedaan en het zojuist de opleiding couch/facilitator 3P heb afgerond bij Eline Sluys. Zou ik op mijn werk meer willen gaan doen met deze inzichten. Mijn leidinggevende wil ik hierbij nog gaan “overtuigen” en alles wat in deze richting wil kijken kan helpend zijn.
  Zou ik hierbij aanwezig kunnen, mogen zijn ?

  (mijn leidinggevende zal ik ook op de hoogte brengen van deze webinar en hoop dat ook zij hiervoor tijd gaat vrijmaken, als ook zij hier een plekje kan bemachtigen 🙂 )

Geef een reactie

X