Het Grootste Kennisfestival | Masterclass Mirjam Spitholt

Het Grootste Kennisfestival | Masterclass Mirjam Spitholt

Poeh. Dat was een mooie dag. Toen de we de masterclass met de jongens van het Grootste Kennisfestival opnamen. Hij staat nu online.

Hebben we altijd ‘shit’ nodig, om ‘shift’ te bewerkstelligen? Misschien niet. Maar ik laat je in 4 modules wel zien hoe je dingen in je leven, die je niet besteld hebt, om kan zetten naar iets moois. We kijken eerst naar wie je zelf eigenlijk bent, voordat je in module 2 inzicht krijgt in de werking van ons menselijk systeem, module 3 gaat over verandering en ze sluit af met een module over vergeving. Het kijken waard.

Je koopt ‘m hier: https://lnkd.in/eNtDnqj

Mooi om te doen als team voor meer verbinding maar ook individueel een aanrader. Het is nu de tijd om naar binnen te gaan letterlijk en figuurlijk. Aan het einde van elke sessie geef ik je praktische oefeningen en tips. Ben je erbij?

Liefs,

Mirjam Spitholt

Geen reactie's

Geef een reactie

X