Zin in een avondje geluk?

Zin in een avondje geluk?

Mirjam komt op 7 december om 20:00 nogmaals spreken in Delden vanwege super snelle volle zaal. Je krijgt daar een interne beauty behandeling aangeboden dus heel fijn als cadeau voor jezelf maar ook voor een vriend of vriendin die het goed kan gebruiken. Mirjam gaat je onderdompelen in de wereld van liefde en geluk en herinnert je aan iets wat je diep van binnen weet maar steeds weer vergeet.
Ben je al eens eerder geweest? Totaal geen probleem! Het is elke keer verfrissend anders.
Laat je verrassen en bestel kaarten via deze link:Mirjam komt op 16 november om 20:00 spreken in Delden. Het wordt een interne beauty behandeling dus heel fijn als cadeau voor jezelf maar ook voor een vriend of vriendin die het goed kan gebruiken. Mirjam gaat je onderdompelen in de wereld van liefde en geluk en herinnert je aan iets wat je diep van binnen weet maar steeds weer vergeet.
Ben je al eens eerder geweest? Totaal geen probleem! Het is elke keer verfrissend anders.
Laat je verrassen en bestel je kaartjes. Dit is de link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/mirjamspitholt2312

Ik verheug mij er enorm op om jullie te ontmoeten en mogen inspireren.

Geen reactie's

Geef een reactie

X