Samen vergeven in Delden

Samen vergeven in Delden

Donderdagavond 7 maart 2024 mocht ik voor de derde keer spreken in Delden. Ieder keer met aan ander thema. Deze keer ging het over vergeven.

De zaal was weer in een mum van tijd uitverkocht, bedankt daarvoor. Super enthousiast publiek. Mensen die al (veel) vaker geweest waren en nieuwe gasten. Ik heb genoten samen even helemaal in het nu met een bak zelfspot en luchtigheid elkaar eraan herinneren wie we in essentie zijn.

Reacties van deelnemers:

“We hebben een hele leuke avond gehad en bij mijn moeder heb je een klein wondertje verricht! Vertel ik je nog wel een keer over. Ze is gisteren direct begonnen in je boek, heeft 3 dingen opgeschreven waar ze blij van werd en weet zeker dat ze je podcast gaat luisteren.”

“Ah ja, echt genoten! Wat een talent 🤩 geweldig om (je) te zien! En Jezus, wat heb ik hard gelachen- die humor en zelfspot, niet normaal leuk 😃 dankjewel 🙏🏼 en ook voor de wijze lessen weer… in progress. Sleep Well lieve jullie ❤️”

Er is nog geen nieuwe datum gepland zodra dat wel het geval is, zet ik het in de agenda op mijn site.

Heel graag tot ziens, Mirjam

Geen reactie's

Geef een reactie

X